Velg en side

VÅRE AVTALEVILKÅR


 

Vi vil alltid prøve å gjør vårt beste for kundene våre. Alle tvister og uenigheter skal alltid prøves å ordnes på en måte slik at begge parter blir fornøyde. Men som alle vet kan uenigheter oppstå. Vi har prøvd å gjøre avtalevilkårene våre så enkle og forståelig som mulig.

Generelle avtalevilkår for Borettslag Web

Denne avtalen omfatter kunder som bestiller hjemmesidetilbudet til borettslag / sameie (ref. https://demo.brlw.no) til kr 14 990 inkl. mva. fra Borettslags Web (juridisk navn: Finally Monday/ org nr. 928 059 790).

Når kunden (styreleder / -medlem) med signaturrett har svart vår bestillingsepost med «Ok ihht. avtale», eller signert tilbudsdokument, ansees avtalen som inngått. I henhold til norsk lov må alle våre kunder være 18 år eller eldre for å kunne handle hos oss.

BRLW begynner rett etter avtaleinngåelse å gjøre en side klar for kundens innhold og bilder.

Pris og innhold

Avtalen koster kroner 14 990,- og inkluderer

  • Implementering av kundens tekst, bilder og annen info
  • Installering på kundens domene eller på vår server (https://dittborettslag.brlw.no)
  • Logginnløsning for både styret og beboere i borettslaget / sameiet
  • 3 mnd. teknisk support (supportavtale)
  • opplæring

Betaling/ mislighold

Tjenesten faktureres 30% ved avtaleinngåelse. Resterende 70% faktureres når en av følgende punkter er møtt:

  • Siden er installert på eget domene eller på vår server klar til bruk
  • Kunden har fått administrasjonstilgang
  • Det har gått 60 dager siden avtaleinngåelse.

Ved utsendelse av faktura er det oppgitt en betalingsdato. Grunnet muligheter for kopiering vi satt betalingsfristen til 14 dager. Skulle du ha problemer med å holde denne så gi oss en lyd.

Ved mislighold av denne betalingsdatoen vil den bestilte tjenesten kunne stenges etter 10 dager etter betalingsfristen, forutsatt at tjenesten fungerer. Når fullstendige innbetalinger er registrert hos oss vil vi automatisk åpne tjenestene igjen. Ved utsending av purring vil utsendingprosedyrer, renter og gebyrer følge norsk lovverk.

Ansvar / erstatningsansvarlig

Vi fraskriver oss ethvert ansvar ved innbrudd / hacking på serveren fra uautoriserte personer som kan medfører tap av filer og annet innhold i kundens webhotell, og vi kan heller ikke holdes ansvarlig for e-post som ikke har kommet frem, gått tapt eller blitt slettet.

Kunden kan ikke kopiere eller videreutvikle løsningen for videresalg.

Inkludert i avtalen ligger det en del plugins og moduler. Mye har vi laget selv, noe har vi kjøpt fra leverandører. Vi har brukt mye tid på å finne leverandører som holder den høyeste standarden når det kommer til vedlikehold og koding. De er veletablerte og trygge forhandlere. Vi garanterer for at vi har stått for betalingen av disse og alt er inkludert i avtaleprisen over. Vi har kjøpt og betalt for «livsløp» abonnement. De vi må fraskrive oss er ansvaret om en av disse funksjonene skulle slutte å fungere. Vi vil selvfølgelig være behjelpelige med å finne en annen løsning om noe mot formodning skulle skje på siden.

Domene

Dersom du har opprettet hjemmesiden på vår server og ønsker å flytte hjemmesiden over til eget domene koster dette kr 1 990,- + mva. Da flytter vi siden over for deg. Ved forbedring av vår tjeneste vil siden bli oppgradert og implementering av nye tjenester er gratis, både for kunder på eget domene og kunder på vår server.

Ellers håper vi alle vil være snille og greie. Vi har som mål å gi våre kunder en best mulig tjeneste til en best mulig pris men vi vet også at vi ikke er perfekte. Er det noe du ikke liker med tjenesten vår så hører vi gjerne fra deg. Det er med konstruktiv kritikk vi blir bedre. 

Med vennlig hilsen

Alle oss i Borettslag Web!