Velg en side

Har dere behov for ny nettside til borettslaget eller sameiet?

 

ny nettside til borettslaget?

Vi vet at styrearbeid ikke er veldig godt betalt ift arbeidsmengden. Derfor har vi laget en løsning som dekker behovene for en ny nettside til borettslaget. På veien fikk vi gode og nyttige tilbakemeldinger fra styremedlemmer og beboere.

Vi har satt opp en demo som du kan ta en titt på her. Som du ser inneholder vår demo-side mange forskjellige og spennende funksjoner. Dersom du er interessert i tilgang til demoen vår, slik at du kan logge deg inn, så kan du fylle ut dette skjemaet her.

Funksjoner

Noen av funksjonene vi vet at dere har behov for er å legge ut informasjon. Det kan være oppdateringer, dugnad, bygningsarbeid, containertømming, parkering o.l. Dette kan du gjøre i oppslagstavlen vi har lagt til. Her kan du også velge hvor på siden dette skal vises, og hvem som har tilgang.

Og dette er mulig fordi du kan faktisk velge om du ønsker en login løsning eller ei. Noen ønsker minst mulig «åpen informasjon» hvor beboere må logge seg inn for å lese nyheter, spørsmål og svar, informasjon fra styret o.l. Andre velger å ha en åpen løsning, hvor man ikke trenger hverken brukernavn eller passord for å surfe rundt på nettsiden.

I tillegg har vi sider hvor beboere kan melde inn skade, lese om hvilke leverandører dere benytter (og kontkatinformajsonen hit), brannsikkerhet, hvem som sitter i styret, årsmeldinger, bilder av borettslaget, kalenderfunksjon hvor styret kan legge inn hendelser for året og så har vi en flott «spørsmål og svar» side. Her kan styret legge til de vanligste og viktigste spørsmålene som beboerene kommer med. Da kan man enkelt spare styret for mye tid og mange henvendelser, ved at beboeren enkelt klikker seg inn på nettsiden.

Pris

I tillegg kommer det ingen faste lisenskostnade. Og alt dette får dere for kun kr 12 990,- inkl mva.

Er du interessert i mer informasjon eller har dere behov for ny nettside til borettslaget eller sameiet? Send oss en mail på hei@brlw.no eller ring Vibeke på telefon 38 62 00 22.